Волинська обласна лікарня отримала сучасний препарат для лікування пацієнтів з COVID-19

1
3
Волинська обласна лікарня отримала сучасний препарат для лікування пацієнтів з COVID-19
У Волинську обласну клінічну лікарню надійшов сучасний противірусний препарат від компанії Pfizer (Файзер) для лікування амбулаторних пацієнтів з COVID-19. Про це повідомив завідувач відділення пульмонології обласного медзакладу Олег Яковенко.

За словами медика, сучасна стратегія противірусної терапії коронавірусу полягає у застосуванні противірусних препаратів при перших симптомах хвороби для лікування, а також для профілактики контактних осіб, легкого перебігу COVID-19, та з метою попередження ускладнень з ймовірним розвитком важкого COVID-19.

"У рамках міжнародного наукового клінічного дослідження з дозволу ДЕЦ МОЗ України наша лікарня отримала новий сучасний противірусний препарат від компанії Pfizer для лікування амбулаторних пацієнтів з COVID-19, який потрібно встигнути призначити на ранньому етапі захворювання (до 5 дня хвороби)", - пише лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну нарешті здоровий глузд відвідав голови медиків
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні