У Луцьку біля храму невідомі накинулися на муніципала, та влаштували шарпанину. ФОТО

18
-21
У Луцьку біля храму невідомі накинулися на муніципала, та влаштували шарпанину. ФОТО
У Луцьку на вулиці Кафедральна, 1 невідомі влаштували шарпанину з працівниками департаменту муніципальної варти Луцька. Про це інформують на офіційній сторінці департаменту.

19 вересня невідомі особи, вийшовши з храму, вчинили конфлікт з інспектором департаменту, через те, що на них було винесено постанови про порушення ПДР.

"Не сподобалися правопорушникам штрафи та скарга місцевих мешканців.
Вони вирвали службовий телефон та вступили у шарпанину", - інформують у департаменті.

Деталі - згодом.

На місці працює поліція Волинської області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
святі думають що можуть робити що хочуть... в центральному парку також розтавляють свої корита на траві.
Відповісти
От тільки аби в бійку лізти, а місце припаркуватися вони не шукають
Відповісти
Добре, що хоча на весь Луцьк показали бидляцькі морди цих порушників на яких було складено постанови про порушення ПДР. Ой тяжко цим потворам жити як всі нормальні люди, дотримуватись порядку в місті, як хочеться отим "людям" бути скрізь та всюди царьками: де захотів там і залишив свій власний транспорт, скоїв наїзд на пішохода, все це дурниця видужає, а якщо помре той бідолага пішохід, то дамо судді хабара, все рівно в тюрьмі сидіти не буду. До лікаря без черги, бо все дозволено, коли це бидляцькі морди стояли у черзі разом зі смердами...?
Відповісти
Найбільша абсурдність ситуації, що на фото жодного порушника немає, статтю писали люди котрі навіть і приблизно незнайомі з ситуацією
Ганьба Волинь 24
Відповісти
А їх там там що не учать що порушувати закон -гріх? Чи вони визнають лише свої "баптиські" закони?
Відповісти
Ого скільки баптистів налетіло "мінусів" наставили.
Відповісти
Баптистяку на гілляку!
Відповісти
Ти часом не московський пописько? Бо то тільки для них всі інші християнські віросповідання - секти, а перед Богом всі рівні, чи то католик, чи православний, чи баптист ,чи полтіннік, чи харизмат. Вчить краще свою паству, що країну в якій живеш, яка годує, дає плоди, любити треба, а не засмічувати кожну галявину пустими пляшками з під алкогольних напоїв, засобами контрацепції і всяким іншим непотрібом. Навчить своїх прихожан любити, а не ненавидіти. Бо там де звучить "Слава Україні", "Героям слава" також і звучить "москаляку на гілляку". Тому не перекручуйте слова, щоб не бути потім судимим.
Відповісти
Гром господень убьёт тебя, окаянного, вместе с дьявольским полком твоим! Изыди вон! Изыди, окаянный!
Відповісти
Юродовий, ти чий будеш? Жоден християнин не напише Господь з маленької букви.
Відповісти
Бо одразу вдарить грім і він провалиться в гієну вогняну?
Відповісти
Якесь їбануте штунденя вже пару днів сидить і накручує лайки/дизлайки під коментами.
Відповісти
По ночам нормальні люди сплять. Іди проспись, щоб тобі лайки чи дизлайки не ввижались, може і щось приємне насниться. А штунди, думаю, узагалі рано лягають, бо люблять працю. Маю сусіда такого, то тягне 2 роботи і 3 городи, не скиглить і не нарікає на життя, як інші сусіди, і таким точно не до лайків серед ночі.
Відповісти
то знач ти сучий потрох тут всім мінусуєш а собі плюсуєш гандонисько! а то не ти той лисий гандон на фото вище?
Відповісти
Ахаха, Опача, в тебе проблеми з психікою бо мама ім'я не дала? Прикро що на українській землі живуть такі паскудні, гнилі люди. На роботу не ходять, ніякої користі суспільству, по ночам з пивом за монітором заліпають, пишуть образливі коментарі, накручують дизлайки, звинувачують незнайомих людей у невідомо чому. А все через свої комплекси, які, можливо, мають історію з дитинства. Навчись не спати, а працювати, тоді може і досягнеш чогось в житті, і не буде часу на дурниці. Удачі, диванний задрот.
Відповісти
Ім'я моє тобі не треба знати, а працюю я більше годин в день ніж ти їбанатику, що я п'ю і в чому залипаю не твоє псяче діло, і свободу слова в нас поки не відміняли, в тому в чому того лисого гандона звинуватили все задокументовано в протоколах муніципалів, а ти мож піти потеребонькати клітора своїй мамці за те що виховала такого трудящого, успішного штундо-підора, який кожну хвилину приносить користь суспільству.
Відповісти
В даній ситуації, краще вже мовчати, як то кажуть дай дорогу дурному. Виховали тебе такого морального урода який чіпляється до людей і шукає неприємності на свою пусту голову. Перестрів би десь тебе на вулиці, то за несправедливі слова розфігачив би тобі табло. Бо не штунда я, а просто вихована в православній сім’ї людина, маю сім’ю, дітей і неприязні відносини з муніципалами, є на те свої причини, про які тобі знати не корисно. Твоя обізнаність в тому як приносити своїм жінкам задоволення вражає, але видно природа розміром обділила, то чим можеш тим і трудишся, і так пінишся та кидаєшся як собака на людей. В мене з цим порядок, та і не збоченець як ти, судячи з твоїх пропозицій, інцестами не займаюсь, маю кохану дружину. Не здивуюся, якщо ти і є той муніципалик, який виписував протокола тому лисому Гордону. Там таких хватає. Стосовно цих діалогів, доказувань путнього нічого не вийде, кожен лишиться при своїй думці, та і як завжди казав батько «не чіпай гівно, смердіть не буде», тому наміру спілкуватись з такою тупою, деградованою недолюдиною в мене більше нема, тема закрита. Якщо погано, піна з рота, зроби укол від сказу, живи собі зі своїми тараканами в голові, і не плодись, бо прикро за майбутні покоління із таким батьками. Буду в церкві, поставлю за це свічку.
Відповісти
Піши єсчо больше тєкста шоб я нєасіліл чітать, а взагалі в одному ти прав - доказувати в інтернеті шось комусь немає смисла так що просто ПНХ! А свічку краще собі постав в анус - антигеморойну, здоровіший будеш, бо мені всі ті боги і релігії якраз до дупи, я таким не страдаю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні