Українка у Польщі народила четвірню, а її чоловіку загрожує депортація

0
-1
Українка у Польщі народила четвірню, а її чоловіку загрожує депортація
Громадянка України за кордоном народила четверо діток. Приємна подія сталася у місті Вроцлав 20 вересня. Такі пологи трапляються один раз на стонадцять тисяч вагітностей. Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на onet.pl.

Пологи розпочалися на 30-му тижні вагітності. У жінки народилися четверо хлопчиків, вагою від 1270 до 1550 грамів. Наразі новонароджені - здорові. Проте, батькові діток загрожує депортація в Україну.

Українці переїхали до Польщі з міста Кропивницький ще шість років тому. У той час вони уже мали сина, якому зараз 16 років. Вони винаймали житло та працювали у місті Вроцлав. Пізніше Марина та Олексій офіційно одружилися.

Чоловік працював на фірмі, проте, як виявили під час перевірки прикордонники, неофіційно. Його оштрафували та зобов'язали виїхати з країни. Чоловік сплатив штраф, проте депортацію тимчасово відклали, у зв'язку з епідемією.

Подружжя подало апеляцію на рішення прикордонників. За словами юриста, рішення про депортацію законне, однак шанси скасувати його є, враховуючи ситуацію, у якій опинилася родина.

Українка з п'ятьма дітьми не може залишитися сама у Польщі, а чоловік повинен офіційно працевлаштуватися, аби фінансово забезпечити сім'ю.

На історію українською родини звернула увагу уповноважена президента Вроцлава у справах мігрантів з України Ольга Хребор. Вона звернулася до воєводи Нижньосілезького воєводства, аби той зацікавився справою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні