Втекла, почувши про поліцію: у центрі Луцька жінка випрошує гроші на будівництво храму

1
-3
Втекла, почувши про поліцію: у центрі Луцька жінка випрошує гроші на будівництво храму
21 вересня у центрі Луцька, навпроти Свято-Троїцького собору, жінка старшого віку попросить гроші на будівництво церкви у Тернополі. Про це розповів Василь Гайдук у Facebook.

"Жінка підійшла. Я поцікавився, чи є у неї документи від настоятеля храму, на який вона збирає кошти. У відповідь вона почала розповідати, що це святе місце і, що не потрібно ніяких документів. Але згодом показала папірець з підписом і відбитком печатки якогось благодійного фонду", - пише чоловік.

Лучанин, за його словами, відразу відчув щось "нечисте", і запропонував через поліцію з'ясувати всі обставини збору коштів.

"Як тільки вона почула слово "поліція", то втекла, і уже за три секунди була біля ЦУМа. Отже, звертаюся до людей. Якщо хочете зробити пожертву на будівництво культової споруди, попросіть перед цим показати супутні документи, а це має бути лист від керівника релігійної організації з відповідним погодженням єпархії або об'єднання", - повідомляє Василь Гайдук.

Користувачі соцмережі зазначають, що неодноразово зустрічали цю жінку раніше.

"Вона вже давно там".

"Вона ще просить на будівництво храму в Тернополі на автостанції".

"У наш час є можливість зробити благодійну пожертву на щось добре, в тому числі й на будівництво храму, безпосередньо. Тому до таких "прохачів" ставлюся, як до брехунів. У нас на вулиці Лесі Українки поки пройдеш, то 4-8 осіб буває щось з тебе вимагають, і так кожного дня, майже. Тому з роботи доводиться йти іншими дорогами, хоч ця - найкоротша", - коментують писану чоловіком ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В кожного свій спосіб заробляння.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні