В Україні запрацює сервіс, який допомагатиме шукати зниклих дітей. ВІДЕО

0
-2
В Україні запрацює сервіс, який допомагатиме шукати зниклих дітей. ВІДЕО
В Україні поліція спільно з соцмережею Facebook запустить систему сповіщення, яка допомагатиме розшуку зниклих дітей. Про це повідомляють на сайті поліції Волині.

Facebook поширюватиме інформацію системи AMBER Alert про зникнення дитини. Цю інформацію побачать користувачі, які перебувають у зоні, де дитину бачили востаннє. У сповіщенні буде вказана інформація про дитину та її фото. Користувачі соцмережі зможуть поширювати інформацію серед своїх друзів.

"Україна — 25-та країна у світі, в якій Facebook запускає систему, яка допомагає дітям та їх сім’ям. Сподіваємося, що ми допоможемо зниклим дітям якнайшвидше повернутися до своїх сімей", - розповіла керівниця відділу довіри та безпеки Facebook Емілі Вачер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні