--> У депутата облради та впливового бізнесмена викрали дитину, вимагали пів мільйона доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У депутата облради та впливового бізнесмена викрали дитину, вимагали пів мільйона доларів

0
3
У депутата облради та впливового бізнесмена викрали дитину, вимагали пів мільйона доларів
Зловмисники у депутата Полтавської облради викрали дитину та вимагали за неї викуп. Наразі їх затримала Служба безпеки України.

В СБУ зазначають, що це не єдиний випадок цього злочинного угруповання, яке пов'язано з викраденням людей. Але їх затримали саме після викрадення дитини одного із депутатів облради.

Організував схему чоловік, який відбуває покарання у Київському слідчому ізоляторі, за умисне вбивство з особливою жорстокістю.

Чоловік організував викрадення дитини впливового бізнесмена та депутата. Через інтернет знайшов виконавця, якому обіцяв заплатити 100 тисяч доларів.

Загалом, за повернення дитини він вимагав 470 тисяч доларів, які повинні були переказати на електронний гаманець біткоїнами.

Після вдалого викрадення дівчинки, злочинці розпочали перемовини з її батьками. Вони погрожували фізичним насильством та смертю їхньої дитини.

Спілкування проходило через Телеграм-канал або приховану інтернет-мережу "Даркнет".

Правоохоронці затримали зловмисників. Наразі їм повідомили про підозру у вимаганні та незаконному позбавленні волі або викраденні людини.

Встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до цього правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні