Заборонять керувати механікою: в Україні почнуть діяти зміни щодо отримання водійських прав

1
2
Заборонять керувати механікою: в Україні почнуть діяти зміни щодо отримання водійських прав
Кабінет міністрів України вніс зміни в порядок видачі водійських прав. Тепер в посвідченнях з'являться спеціальні позначки-обмеження і інша додаткова інформація.

Про це пише Автопортал.

В положенні про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, йдеться про те, що в водійських посвідченнях у вигляді кодів при необхідності будуть вказані:

медичні обмеження; водіння тільки із засобами корекції і / або захисту зору; в окулярах; контактних лінзах, зі слуховими апаратами; засобами для спілкування; протезами кінцівок; технічні обмеження; водіння автомобілів (тільки) з модифікованою трансмісією; автоматичним вибором передавального числа; спеціально пристосованим управлінням трансмісії; пристосованої педаллю зчеплення, зчепленням, що проводяться в дію рукою; автоматичним зчепленням; модифікованої гальмової системи; керування транспортним засобом тільки в денний час доби, в радіусі еннної кількості км від місця проживання власника або в межах міста / регіону, без пасажирів; спеціальні адміністративні позначки; права підлягають обміну, є дублікатом.

Наприклад, якщо особа навчалася в автошколі і здавала іспит на автомобілі з АКПП, в його правах - в графі 12 - буде встановлена ​​позначка про те, що йому можна управляти тільки машиною на автоматі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А заголовок ну дуже красномовний, прям таки всю механіку заборонять!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні