Працівниці офісу доставили суп з пожованою жуйкою. ВІДЕО

2
-1
Працівниці офісу доставили суп з пожованою жуйкою. ВІДЕО
У Борисполі Київської області офісні працівники замовили їжу. Проте, в одній зі страв виявили пожовану жувальну гумку. Про це одна з працівниць повідомила ТСН.

За її словами, у першій страві серед картоплі та броколі вона помітила щось дивне - жувальну гумку, яку вже хтось використав за призначенням.

Жінка це зафіксувала на відео.

Працівники компанії звернулися до компанії, яка надала їм суп. Проте там заперечили свою провину. За словами керуючої, ніхто з персоналу, який має доступ до приготування їжі, не має звички жувати жуйку під час роботи.



Проте фірма доставки їжі обіцяла розібратися у цій ситуації. Вони планують переглянути відео з камер спостереження, аби з'ясувати, хто може бути причетним до неприємного "сюрпризу" у супі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому я їм тільки вдома !!!
Відповісти
тому - ти Вася
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні