«Українцям продають газ у 8 разів дорожче собівартості», - Тимошенко відреагувала на сенсаційну заяву керівника «Нафтогазу»

1
0
«Українцям продають газ у 8 разів дорожче собівартості», - Тимошенко відреагувала на сенсаційну заяву керівника «Нафтогазу»
23 вересня нардеп Юлія Тимошенко з трибуни Верховної Ради зазначила, що в Україні продають газ у 8 разів дорожче його собівартості.

Також депутатка процитувала слова головного виконавчого директора НАК "Нафтогаз Україна" Отто Ватерландера: "Реальна вартість кубометру українського газу становить 1 гривню, а людям подають його у 8 разів дорожче. Це - неповага та знущання над людьми".

"В Україні відбувається наймасштабніший корупційний злочин, який тільки можна собі уявити. Отто Ватерландер зробив сенсаційну заяву, він сказав, що видобуток українського газу коштує близько 1 гривні за кубічний метр. А людям його продають майже в 8 разів дорожче! Хто дав право заробляти на бідних українських родинах 800% прибутку?», – зазначила депутатка.

За її словами, з жовтня бюджетним установам, тобто школам, дитсадкам, лікарням, газ будуть продавати по 24 гривні за кубометр.

"Продавати під час кризи, коронавірусу, згортання економіки українцям власний газ у 8 разів дорожче, ніж він реально коштує, це є абсолютний кримінальний злочин. Тому ми пропонуємо діяти негайно! Потрібно негайно створити Тимчасову слідчу комісію по НАК «Нафтогазу». Розглянути наш спільний законопроєкт про те, щоб український газ за собівартістю плюс 30% прибутку віддати людям і бюджетним установам», – виголосила Юлія Тимошенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українцям багато чого продають в рази дорожче, даже чим в Європі. Напевне тому що ми дуже терпляча нація. В інших країнах вже погроми влаштовували б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні