Усик став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі, та станцював гопак з українським прапором. ВІДЕО

0
6
Усик став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі, та станцював гопак з українським прапором. ВІДЕО
Український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа і відібрав у нього відразу чотири пояси за версіями WBO, WBA, IBF, IBO. Про це пишуть "Факти".

Після перемоги новоспечений чемпіон світу не стримував емоцій. Спершу від не стримав сліз після оголошення суддівських записок, які засвідчили його одноосібну перемогу над суперником, а згодом на рингу лондонського стадіону Тоттенге Готспур станцював гопак з українським прапором у руках.



Свою сенсаційну перемогу, адже всі експерти перед боєм віддавали перевагу Джошуа, він відсвяткував так само, як і взяття олімпійського золота на Іграх-2012 у Лондоні.

Для Усика це був 19-й бій на профі-ринзі та третій у надважкій вазі. В пасиві українця немає поразок. Для Джошуа це був 26-й бій, та друга поразка у профі – перша була ще сенсаційнішою від мексиканця Енді Руїса.

У контракті боксерів на цей бій був прописаний реванш на випадок перемоги Усика.

За кілька секунд до кінця 12-го раунду бою Джошуа – Усик українець ледь не відправив британця у нокаут. Його врятували лише канати та фінальний гонг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні