У Megogo відреагували на численні скарги українців під час бою Усика проти Джошуа

0
1
У Megogo відреагували на численні скарги українців під час бою Усика проти Джошуа
Медіасервіс MEGOGO вибачається перед своїми глядачами, через те, що під час перегляду тріумфального бою Олександра Усика проти Ентоні Джошуа виник збій.

Як повідомляють у компанії, через технічний збій на одному із дата-центрів у частини глядачів виникли складнощі із приєднанням до трансляції бою Олександра Усика проти Ентоні Джошуа. Не дивлячись на це, більшість глядачів безперешкодно й в найкращій якості змогли приєднатися до перегляду бою.

Працівники медіасервісу стабілізували ситуацію, проте це зайняло набагато більше часу, аніж вони розраховували. Наразі точні причини збою досліджують.

У MEGOGO зазначають, що повернуть кошти всім користувачам, які мали проблеми із переглядом.

"Наразі наша служба підтримки працює із максимальним навантаженням цілодобово, тож просимо звертатись для більш оперативної відповіді на support@megogo.net. Наші фахівці продовжують аналізувати ситуацію, аби в майбутньому подібних моментів не траплялось", - повідомляють у компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні