На Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародної траси. ФОТО

0
-1
На Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародної траси. ФОТО
Розпочався ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху М-19: Доманове (на місто Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на місто Бухарест). Про це повідомляє служба автомобільних доріг у Волинській області.

А саме відремонтують ділянку дороги, протяжністю 3,5 кілометра від межі з Рівненською областю у напрямку Луцька.

Наразі дорожники відфрезерували старе дорожнє покриття та приступили до влаштування шарів нового дорожнього одягу, товщина якого становитиме 33 сантиметри.

На цій ділянці проводять підсилюють основу щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом, та влаштовують вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону. Пізніше буде укладено верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Підрядником виступає ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Зазначимо, що це восьма по рахунку охоплена ремонтом ділянка на автошляху М-19 в межах Волині. На сьогодні відновлюємо понад 57 кілометри траси по обидві сторони від Ковеля, з них близько 50 кілометрів вже вкрито фінішним шаром асфальту.

У цьогорічних планах – відновити на Волині понад 195 кілометрів автошляхів державного значення, на сьогодні подолано позначку 178 км, у т.ч. на майже 49 км ремонтні роботи завершено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні