Деякі напої можуть викликати позитивний Covid-результат

0
1
Деякі напої можуть викликати позитивний Covid-результат
Деякі солодкі газовані та негазовані напої, енергетики та алкоголь можуть впливати на показання швидких тестів на коронавірус. Про це йдеться у International Journal of Infectious Diseases, пишуть "Факти".

За даними вчених з Тюбінгенського університету Німеччини, за допомогою низки напоїв можна отримати позитивний Covid-тест.

Це стосується лише швидких аналізів на антиген. Фахівці наносили на них різні рідини. Після цього низка тестів показали наявність вірусу.

"Ми виявили, що всі безалкогольні напої, енергетичні напої, алкогольні напої (горілка, віскі і бренді), мінеральна вода у пляшках і газована мінеральна вода викликали появу червоної тестової смуги", – зазначають у результатах дослідження.

За словами спеціалістів, це може бути пов’язано зі зміною pH у цих розчинах, яке може модулювати функцію антитіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні