В Україні планують відкрити офіційне представництво Facebook: що це дасть

0
-6
В Україні планують відкрити офіційне представництво Facebook: що це дасть
В Україні обговорили можливість Facebook повноцінно вийти на український ринок та відкрити тут офіційне представництво. Про це спілкувалися Президент України Володимир Зеленський, головна операційна директорка Facebook Шеріл Сендберг та віцепрезидент компанії Нік Клегг. Спілкування проходило за допомогою відеозв'язку. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Від початку існування Мінцифра співпрацює з Facebook. Разом ми створили воркшопи для підприємців, освітній SMB Hub Ukraine, а минулого тижня запустили AMBER Alert — систему сповіщень про зникнення дітей. І це лише початок", - зазначає Федоров.

За його словами, в Україні найпопулярнішими соцмережами є Facebook та Instagram. Проте, на жаль, наразі українці не можуть користуватись деякими функціями застосунків.

"Наприклад, у нас поки що відсутня можливість додавати музику в Instagram та створювати відео в Reels. А це найпоширеніший запит українців. Тож працюємо і над цим питанням із представником Facebook, який відповідає за наш регіон", - зазначає Міністр цифрової трансформації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні