На трасі «Київ-Чоп» міжнародний рейсовий автобус з пасажирами потрапив у ДТП, є потерпілі

0
-8
На трасі «Київ-Чоп» міжнародний рейсовий автобус з пасажирами потрапив у ДТП, є потерпілі
Вранці, 27 вересня, на трасі "Київ-Чоп" у селі Новий Милятин Львівської області, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика "ВАЗ" та пасажирського автобуса, який прямував до Польщі. Про це пише видання "Буськ онлайн".

За попередньою інформацією, водій легковика вирішив розвернутися на дорозі, перетинаючи суцільну лінію розмітки. До таких маневрів не був готовий водій автобуса, та не зміг уникнути зіткнення. Удар був такої сили, що легковик відкинуло на узбіччя зустрічної смуги, а горе-водія з легковика.

Постраждалого доставлено до медичного закладу.

"Декілька хвилин економії часу та пального враз змінило життя цього чоловіка на місяці та змінило плани мандрівникам. А чи було усе це варте того?", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні