Завдавав удари ногами та кулаком: чоловік за побиття дружини та доньки отримав штраф

0
-2
Завдавав удари ногами та кулаком: чоловік за побиття дружини та доньки отримав штраф
Житель міста Устилуг за побиття своєї доньки та дружини отримав штрафом. Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду від 20 вересня, інформує "Княжий Град".

Між чоловіком, який працює машиністом тепловоза "Локомотивне депо Ковель", та його дружиною розпочався конфлікт на території кафе "Турійське подвір'я".

Він схопив та стиснув руку дружини та наніс їй декілька ударів ногою у ліве та праве стегно, після чого декілька разів вдарив кулаком в обличчя.

Цим спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді синців правої верхньої та обох нижніх кінцівок і саден обличчя, в ділянці мочки вуха та перенісся, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Коли ж донька спробувала захистити матір, чоловік схопив та стиснув доньку руками за шию, після чого наніс удар кулаком в праву сторону обличчя, внаслідок чого спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді синця в ділянці обличчя і лівого плеча та саден в ділянці шиї, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Чоловік у суді свою вину визнав повністю, щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Чоловіка визнали винуватим у вчиненні кримінального правопорушення та призначили покарання у виді штрафу в сумі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні