На Волині лікар погрожував стріляниною та втікав від єгерів

0
-41
На Волині лікар погрожував стріляниною та втікав від єгерів
Лікар із Любешова вкотре попався на браконьєрстві. Про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Під час нічого рейду 28 вересня, єгерська служба ДП "Любешівське ЛМГ" помітила незаконно встановлену вежу. Згодом зрозуміли, що на ній браконьєр. Коли стали наближатися, чоловік погрожував, що стрілятиме.

Тоді вдався до втечі, залишивши на вежі рюкзак з особистими речами. Крім іншого, у рюкзаку були ключі від мотоцикла, який єгерська служба виявила поруч із вежею.

Події розгорнулися в угіддях Українського товариства мисливців та рибалок, поблизу села Хоцунь Камінь-Каширського району.
На місце викликали поліцію.

За фактом тривають слідчі дії.

Зазначимо, що лісова охорона одразу упізнала браконьєра. Ним виявився лікар Любешівської центральної районної лікарні. Його уже неодноразово ловили на незаконному полюванні. Раніше цього браконьєра зафіксувала фотопастка – тоді він з рушницею перебував на території НПП "Прип’ять-Стохід" – між селами Хоцунь і Сваловичі (тепер Камінь-Каширського району).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-41

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні