17 дітей у лікарні: у луцькому будинку дитини спалах коронавірусу

0
-2
17 дітей у лікарні: у луцькому будинку дитини спалах коронавірусу
17 вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини потрапили до лікарні із діагнозом коронавірус. Всього у закладі 34 дитини.

Про це пише Суспільне.

«Це почалося в п'ятницю. Дізналися про позитивний результат ПЛР тесту однієї із працівниць. Зараз хворіють нянечки і медсестри, вони лікуються амбулаторно», – розповів Віктор Максимюк.

Зі слів керівника будинку дитини, хворих дітей госпіталізували до інфекційної лікарні, щоб ізолювати від решти. Клінічних проявів хвороби вони не мали. Напередодні, 27 вересня, позитивні ПЛР-тести отримали ще десять дітей, їх теж госпіталізували. Двом недужим менше року, вік решти госпіталізованих дітей – до трьох років.

Відомо, що стан госпіталізованих дітей задовільний. Також у лікарні з коронавірусом перебуває одна вихователька обласного будинку дитини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні