«Стягнув з мене одіяло»: відому українську художницю ледь не зґвалтували у поїзді «Львів-Київ»

1
-17
«Стягнув з мене одіяло»: відому українську художницю ледь не зґвалтували у поїзді «Львів-Київ»
У поїзді «Львів – Київ» невідомий чоловік ледь не згвалтував відому художницю та ілюстратора дитячих книжок Надію Кушнір.

Про інцидент жінка написала на своїй сторінці у соцмережі, повідомляє Депо Львів.

Надія розповідає, що спочатку сусід у купе щось говорив про свою дружину та дитину, а тоді роздягнувся, взяв її за руку і намагався показати відсутність у нього пупка.

«Я не знаю, чому я одразу ж не втекла, а просто сказала, шо не хочу, не буду і взагалі, що відбувається. Потім він якийсь час не чіпав мене, а тільки розказував, яка я нікчема і що в мене у житті нічого не вийде. Я розвернулася до стінки, він зачинив двері, стягнув з мене одіяло, сам став на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати», - пише Надія Кушнір.

Жінка почала кричати, тому це заспокоїло нападника, а Надія у цей момент схопила сумку з документами та грошима та побігла до провідника.

«Там я отримала порцію «чого ви одразу не сказали?!» (Коли це одразу? от одразу і я тут). І мене переселили до якогось мужика, який викупив все СВ сам. Там я ще отримала порцію лекції «п'яні чоловіки потребують інтиму». Коли викликали начальника поїзда, цей товариш сказав, що хропів, тому мені заважав і я тому втекла. Хоча інші сусідні СВ чули мій крик, але всі висловили тільки своє невдоволення шумом», - додала Надія.

Жінка каже, що дуже перелякалася, вночі навіть боялася вийти в туалет у поїзді. На щастя, її на вокзалі зустріли знайомі і відвезли додому.

Олександр Шевченко, керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського напрямку Укрзалізниці теж прокоментував допис Надії Кушнір:

«У мене прохання дати подробиці поїздки (рейс, дата, вагон, місце), щоб ми зі свого боку теж провели розбір і проаналізували дії поїзної бригади. Провідник, на жаль, не може достеменно знати того, що відбувається за зачиненими дверима купе, але в разі скарги на домагання має викликати поліцію на найближчу станцію - такі випадки трапляються, на жаль. Якщо квиток вашого сусіда був електронний, ми його можемо відслідкувати та додати до заяви в поліції. Прикро, що таке досі трапляється. Пришвидшимо облаштування відеоспостереженням та можливість бачити гендер сусіда при купівлі квитка онлайн. Оскільки нас читають зараз ще й інші пасажири, зайвий раз попрошу викликати у таких випадках поліцію невідкладно (через начальника потяга в ідеалі, прибудуть до найближчої станції, вже налагоджено взаємодію), так набагато більше шансів швидко й ефективно все владнати», - зазначив чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба поліціянта з нагайкою в кожен поїзд, і не буде жодних ексцесів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні