--> У Луцьку виступають проти примусової вакцинації: петиція | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку виступають проти примусової вакцинації: петиція

7
-1
У Луцьку виступають проти примусової вакцинації: петиція
У Луцьку вимагають заборонити покарання державних службовців та інших працівників за відсутність щеплення від COVID-19. Відповідну петицію зареєстрував Сітко Василь Володимирович 28 вересня.

"У місті Луцьку починає вкорінюватись практика не допуску до роботи чи стажування при відсутності щеплення від COVID-19, а також позбавлення премій, що являється кримінальним злочином. Так, як влада не здійснює заходів з профілактики, у маршрутках та на ринках, а також торговельний закладах, більшість громадян маски не носять, при цьому перевірки не здійснюються, не проводиться попереднє обстеження впливу вакцини на організм людини, як наслідок в людей, які прищепились, віднімаються руки, підвищується температура до критичного рівня, що загрожує їх життю та здоров’ю, то примусова вакцинація є незаконною, не говорячи що в Україні здійснюється вакцинація засобами, які заборонені ВООЗ. При цьому Волинська область займає перше місце по захворюванню на туберкульоз і чомусь ніхто не намагається створити вакцину від даного захворювання і так з іншими тяжкими захворюваннями.

Вимагаю заборонити примусову вакцинацію, і не допуск громадян до роботи, за що на роботодавця накладати передбачені законом заходи впливу, при цьому компенсувати робітникам за вимушений прогул", - йдеться у петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч одна розумна людина, а то йдуть як барани на закланіє на ту вакцинацію мовчки, навіть не бекнуть.
Вмруть від того укола, але противитися не будуть.
Відповісти
Відмовтеся від госпіталізації у випадку захворювання і важким перебігом хвороби і будь-ласка, не вакцинуйтеся
Відповісти
Сергій, відмовтесь від життя чи здоров'я в разі негативного впливу вакцинації. Вакцинуйтеся скільки Вам влізе і не лізьте в чуже життя. Голову повинен включати кожен і сам за себе думати. Бо що для одного добре, то для другого смерть.Поки у нас на медичну допомогу право має кожен. І закон захищає людину від примусових медичних процедур...бо відповідно до закону медичні експерименти на людях ЗАБОРОНЕНІ...
Відповісти
Вони захищають ??
Ну да тільки в правах обмежують а так даааа захищають
Відповісти
Я з радістю відмовився і взяв всю відповідальність на себе, але мені не дають цього зробити, в нас на роботі примксово всю зміну загнали на вакцинацію, тепер щоб потрапити на робоче місце витрачаю 300-400 гривень на тест антиген CVID-19 кожні 72 години. Така ціна за свободу, протестувати не маємо права бо скажуть що " агент Кремля" і посадять за тероризм спробу державного перевороту.
Відповісти
За 30 років нас навчили платити за ВСЕЕЕЕЕЕЕ земля ⛽ газ вода медицина навчання ........
А "ВАКЦИНА" БЕЗКОШТОВНА....
Людей не рятують від безробіття соціальної незахищеності І т.д
А від вірусу нас хочуть врятувати....
Відповісти
Як дешево оцінили втрачене здоров'я людей,після експериментальних уколів. А моя тітка прийняла 2 уколи і померла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні