--> Через розіграш TikTok-блогерів у Львові підняли на ноги усю поліцію та ввели спецоперацію. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через розіграш TikTok-блогерів у Львові підняли на ноги усю поліцію та ввели спецоперацію. ВІДЕО

2
-1
Через розіграш TikTok-блогерів у Львові підняли на ноги усю поліцію та ввели спецоперацію. ВІДЕО
У центрі Львова молодики інсценували викрадення дівчини заради переглядів у соціальній мережі TikTok. Відеоролик розмістив на своїй TikTok-сторінці Андрій Гаврилів, пише Уніан.

Як видна на відео, двоє хлопців у темному одязі та балаклавах зупинилися біля тротуару на чорному Mercedes, вибігли на пішохідну зону і схопили дівчину, що стояла між перехожими. Це трапилося на очах у десятка містян.

За інформацією видання ZAXID.NET, на місце події небайдужі викликали копів. У місті одразу ввели спецоперацію з перехоплення автомобіля, а патрульна поліція розпочала пошуки машини.



Як повідомили у поліції, автомобіль з хлопцями виявили у середмісті за півгодини після дзвінка перехожого. У салоні перебували троє чоловіків віком до 27 років і дівчина.

За словами молодих людей, ніякого викрадення не було, а вони просто знімали відео для соцмереж.

На блогерів склали адмінпротоколи за статтею про дрібне хуліганство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дубинок треба було добрих дати
Відповісти
А якби були б більш активні пішоходи і накостиляли б отим "викрадачам"?
Подуріли вже геть з отими "мережами"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні