У Володимирі приміщення провалилося під землю. ВІДЕО

0
13
У Володимирі приміщення провалилося під землю. ВІДЕО
Приміщення «аптеки Бражнікова» у місті Володимир-Волинський по вулиці Ковельській провалилося під землю.

Про це пише ВолиньPost.

Частина двоповерхового приміщення, якому майже 90 років, обвалилося. В момент, коли трапився обвал, власники підвалу вели там ремонтні роботи з укріплення. Працювали в будинку три робітники. На щастя, постраждалих немає.

На місці працює поліція, а також відповідіні служби, будинок відключено від мережі. Працює проектна група, яка згодом скаже, як правильно розібрати частину будівлі. Будівлю або ж її частину тепер ймовірно розберуть, оскільки вона загрожує подальшим обвалом.

Як зазначають представники влади, якщо буде виявлено в результаті перевірки, що були порушені будівельні норми, то цих людей притягнуть до відповідальності.

Будівля розділена між шістьма власниками. Власник, який здійснював роботи у підвалі, мав на першому поверсі ще й приміщення аптеки. Як розповідає, там не робили нічого недозволеного, а просто укріплювали фундамент.

Чи були дії власників санкціонованими, перевірятимуть спецальні служби та поліція.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні