При самому плечі: 17-річному волинянину відірвало руку картоплекопачкою

0
-2
При самому плечі: 17-річному волинянину відірвало руку картоплекопачкою
На Волині у селі Новоукраїнка, 17-річному юнаку відірвало руку картоплекопачкою

Про це пише Волинь.

Відомо, що кінцівку захопила картоплекопалка. В екстреній медичній допомозі кажуть, що руку хлопцеві відірвало при самому плечі.

Подія сталася вчора, 30 жовтня, близько 18:09. Інцидент стався у селі Новоукраїнка Луцького району. Медики встановили діагноз «травматична ампутація лівої верхньої кінцівки».

Як прокоментував директор Волинського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф каже, що судинні хірурги вирішували, чи транспортувати хлопця на Київ. Бригада швидкої допомоги – у готовності до перевезення хлопця в столицю. Пізніше стало відомо, що луцькі медики стабілізували стан хлопця і його було доправлено в Київ, у Національний інститут хірургії та трасплантології імені О.О. Шалімова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні