--> У Грузії затримали Саакашвілі: реакція Зеленського | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Грузії затримали Саакашвілі: реакція Зеленського

2
-1
У Грузії затримали Саакашвілі: реакція Зеленського
У Грузії затримали третього президента країни Міхеїля Саакашвілі. Він заарештований місцевими правоохоронцями. Про це інформував прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі, передає Уніан з посиланням на 1tv.

"Повідомляю громадськість, що заарештований третій президент Грузії, розшукуваний Міхеїл Саакашвілі", - повідомив чиновник на брифінгу.

За його словами, правоохоронці провели операцію із затримання Саакашвілі на найвищому рівні.

"Правоохоронці мали попередню інформацію про його переміщення з України до Грузії, і цей процес перебував під повним контролем", - підсумував Гарібашвілі.

Наразі Саакашвілі помістили в пенітенціарну установу.

У Президента України Володимира Зеленського відреагували на затримання Міхеїла Саакашвілі. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прессекретар президента Сергій Никифоров.

"Уважно стежимо за повідомленнями про затримання голови Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїла Саакашвілі. Президент Володимир Зеленський занепокоєний такими новинами, і тоном заяв, що лунають в Грузії щодо можливого розвитку ситуації", - пише Никифоров.

За його словами, Україна звертається до грузинської сторони по роз'яснення щодо усіх обставин та причин такого кроку відносно українського громадянина.

"Посольство України в Грузії поки що не отримало офіційної інформації про затримання. Але наші консули вже працюють над тим, аби надати Міхеїлу Саакашвілі усю необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей грузино еврейсько українського походження хитрий лис такий українець як з мого члена молоток.
Відповісти
Ця мразь М.М.Саакашвілі, вже зайвих 4-5 років перебуває на волі. Бандит, який наробив лиха Грузії повинен сидіти у тюрмі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні