Пасажирам «Укрзалізниці» продали квитки на неіснуючі вагони

1
-6
Пасажирам «Укрзалізниці» продали квитки на неіснуючі вагони
У столиці України пасажирам Укрзалізниці продали квитки на вагони потяга "Київ-Чернівці", яких було. Про це у Facebook повідомив Дмитро Пальчиков, пише ТСН.

Чоловік розповідає, що вирішив з друзями поїхати в Чернівці на вихідні 117-м поїздом, вагон 15.

"Приходимо, а вагону №15 в 117 поїзді "Київ-Чернівці" - немає. І 14 вагона немає. І ще якогось там вагона немає", - пише чоловік.

За його словами, Укрзалізниця продала квитки на 4 вагони, яких не було. Через це пасажири були змушені їхати 12 годин по троє-четверо осіб на одному місці.

В Укрзалізниці наразі з'ясовують причини такого непорозуміння.

"Якраз розбираємося, чому поїзна бригада не отримала вчасних вказівок щодо пересадки. Зміни у складі поїзда пов'язані зі зміною маршруту та, відповідно, населеності рейсу через об’їзд місця обвалу карстових печер на території Чернівецької області", - зазначає перевізник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"квитки на неіснуючі вагони".А може все таки "у вагони"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні