Приймальне відділення Луцької лікарні у 100% будівельній готовності. ФОТО

2
0
Приймальне відділення Луцької лікарні у 100% будівельній готовності. ФОТО
Приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні - один з проектів, що реконструювались на Волині у рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". На будівельні та ремонтні роботи тут витратили понад 34 мільйони гривень. Зокрема, 9,5 мільйона виділили з держбюджету та 24 мільйони 529 тисяч – з місцевої казни. Про це повідомляє Волинська ОДА.

"Після реконструкції медзаклад має комфортні кімнати для тимчасового перебування хворих, просторі коридори та сучасне обладнання. Зокрема у приймальному відділені функціонують кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики, оглядові, пункти прийому громадян та відділення, які необхідні для якісної діагностики пацієнтів. Окрім того, забезпечений окремий заїзд для карети швидкої допомоги", - зазначає голова ОДА Юрій Погуляйко.

Будівельна готовність закладу становить 100%, однак повноцінна його робота розпочнеться після спеціальних дозволів із Державної інспекції архітектури та містобудування України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А морги готові до нової хвилі ковіду?
Відповісти
Це добре.
Надаль лікарі там, як дерли три шкіри, так і будуть дерти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні