--> Намагався втихомирити дебошира: з'явилися подробиці різанини на луцькій зупинці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Намагався втихомирити дебошира: з'явилися подробиці різанини на луцькій зупинці

0
0
Намагався втихомирити дебошира: з'явилися подробиці різанини на луцькій зупинці
З двох нападників, які брали участь у бійці в центрі Луцька, затримали одного. Сам затриманий виявися військовим. Родичі лучанина, який отримав численні ножові поранення, розповіли подробиці інциденту.

Про це пишуть Волинські Новини.

23-річний лучанин Валентин Дацюк нині у реанімації. Йому вже зробили операцію і він перебуває у тяжкому, проте стабільному стані.

Зі слів родичів, чоловік отримав шість ножових поранень всього лише за те, що намагався втихомирити нетверезого дебошира, який чіплявся до незнайомих людей.

«Він зі своїм старшим товаришем з роботи стояв на зупинці навпроти «Версалю». Там же були дівчата і двоє мужчин. Ці двоє чіплялися. Один з них вирішив зайти в магазин купити шампанське, а продавчиня йому відмовила, бо це було вже після 22 години. Як вона потім розповідала, чоловік на відмову відреагував агресивно. Потім він вийшов і знову вчепився до дівчат. Друг Валентина сказав тому чоловікові, щоб відчепився, а йому це не сподобалося», – розповідають родичі.

Потім друг Валентина пішов в магазин за кавою, а коли вийшов – до нього підскочив з ножем чоловік, якому зробили зауваження, та поранив ножем його обличчя. Нині він з тілесними ушкодженнями також перебуває у лікарні.

«Разом з тим агресивним мужчиною був ще один чоловік. Вони двоє налетіли. Коли Валентин почав розбороняти, отримав удар ножем під ребро. Взагалі йому цілилися в серце, просто він прикрився рукою. Йому нанесли шість ножових поранень: в грудну клітку, легені, нирку, руку», – кажуть родичі потерпілого.

Уже потім продавчиня з того магазину родичам розповіла, що один з таксистів відвіз обох нападників в район вулиці Ковельської, де одного з них і затримали. Проте хто був той другий – невідомо.

«Нам ніхто нічого не сказав, ні як його звати, ні хто він. Ми чекали до вечора, але так ніхто не сказав. Ми вже власними шляхами дізналися, що затриманий – Чигасов Владислав, він військовослужбовець, ніби служив в АТО, командир взводу в Яворові, молодший лейтенант. Зараз до Луцька, кажуть, приїхала його мама і хоче вийти на діалог. А сам він кається, каже, що був п’яний. Та поліція не надає родичам жодної інформації, чи це точно та людина, чи його упізнали. А про другого нападника ні слова, хто це і чи взагалі щось про нього відомо», – кажуть родичі.

Наразі Валентинові зробили операцію, зараз він перебуває у реанімації, стан тяжкий, проте стабільний. Також відомо, що нападнику, якого затримала поліція, обиратимуть запобіжний захід 5 жовтня.

Волинь24 нагадує, що різанина на зупинці у Луцьку сталася 3 жовтня, близько опівночі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні