Волинській бригаді призначили нового командира

1
2
Волинській бригаді призначили нового командира
14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, яка дислокується у місті Володимир, призначили командира. Ним став підполковник Олександр Охріменко, пише "Суспільне".

Як повідомили у пресслужбі бригади, урочисте представлення командира відбулося 4 жовтня у місті Володимир. Під час церемонії новий командир, за військовою традицією, урочисто прийняв бойовий прапор.

"Олександр Охріменко – бойовий офіцер, грамотний та фаховий військовий. Пройшов всі посади в Збройних Силах України. Прийняв командування бригадою, відповідно буде очолювати її там, де військові нестимуть бойові завдання", – інформують у бригаді.



Наразі 14-та бригада, військові якої у повному складі влітку цього року повернулися у Володимир, проходить період відновлення після 11 місяців службі на передовій.

Нагадаємо, що 27 серпня відбувся урочистий ритуал прощання командира, полковника Сергія Войченка, з бойовим прапором військової частини. Після цього волинська бригада тимчасово залишилася без командира.

Довідково: Олександр Охріменко народився 19 жовтня 1984 року на Вінниччині. У 2006 році з відзнакою закінчив Одеський інститут Сухопутних військ, а також Національний університет оборони України ім.І.Черняховського. Отримав такі нагороди як: орден Богдана Хмельницького III ступеня, особисту вогнепальну зброю — пістолет Glock, відзнаки Міністерства оборони України "За військову доблесть", "Знак пошани", "За досягнення у військовій службі" І та II ступенів, "За зразкову службу", "За особливу службу" III ступеня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"14-та окремій механізованій бригаді " недожурналісти , що ви курите ??? "У 2006 році з відзнакою завершив Одеський інститут Сухопутних військ" ???!!!! Завершив НАВЧАННЯ!!! Вчіться , неуки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні