Скрябіна посмертно визнано Героєм України

5
-1
Скрябіна посмертно визнано Героєм України
Андрія Кузьменко, який загинув в аварії в лютому 2015 року, посмертно нагороджено орденом Держави та визнано Героєм України.

Про це пишуть Коментарі.

Нагороди президент вручив батьку Андрія 4 жовтня 2021 року. Цікаво те, що указ про призначення нагород був підписаний ще в 2020 році з нагоди 52-го дня народження Кузьми Скрябіна.

Президент зустрівся з рідними співака: батьками та дружиною, донькою. Кузьму нагороджено за його внесок в українську сучасну культуру, музичне мистецтво, його творчість як співака й продюсера, активну громадську діяльність. Президент наголосив, що знав Кузьму особисто й що він продовжує жити в піснях гурту Скрябін та добрих справах.

Відомо, що трагічна аварія сталася біля села Лозуватка в Дніпропетровській області, на дорозі Кривий Ріг-Кіровоград. Андрій їхав на джипі й зіткнувся з молоковозом ГАЗ-53. У результаті лобового зіткнення співак отримав травми несумісні з життям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Співак він хороший. Але в чому його героїзм? Наша ряба теж герой України. Француз, був такий, теж герой. Нагорода давно не відповідає своїй назві.
Відповісти
Напевне в тому що підтримував "янека" в передвиборчій агітації.
Відповісти
Геть знецінили оте "звання".Роздаровують наліво-направо.
Відповісти
"Брежнівщина" в тренді...Всім по міндалі...
Відповісти
ооо ще один бидло-герой...Злий репер Гєник послухайте...Справжній талант скрябіна там по особливому розкрився...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні