На Волині посилюють карантинний контроль

0
9
На Волині посилюють карантинний контроль
На Волині відмічають низький рівень дотримання громадянами встановлених протиепідемічних заходів та обмежень. Про це повідомив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко під час позачергового засідання Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій 4 жовтня. Про це інформують на сайті ОДА.

Очільник області також звернув увагу поліції на посилення контролю у цьому напрямку.

За словами начальника поліції області Юрія Крошка, правоохоронці провели рейди з метою перевірки дотримання маскового режиму у громадському транспорті, та у місцях скупчення людей. Вони склали відповідні протоколи та винесли постанови.

Отже, зважаючи на ситуацію з коронавірусом в області, на комісії прийняли ряд рішень, які протидіятимуть поширенню коронавірусної хвороби на Волині.

Головам райдержадміністрацій та територіальних громад, керівникам установ та організацій доручили посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів та обмежень. Особливу увагу просять звернути на перебування в громадських місцях, громадському транспорті, під час проведення культурних, спортивних, розважальних, релігійних заходів без вдягнутих засобів індивідуального захисту.

Поліція проводитиме моніторингові перевірки щодо дотримання громадянами та суб'єктами господарювання обмежувальних протиепідемічних заходів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні