Головного лікаря волинської лікарні затримали на хабарі, повідомили прізвище

0
-14
Головного лікаря волинської лікарні затримали на хабарі, повідомили прізвище
5 жовтня поліція затримала головного лікаря одного із медзакладів Волині на хабарі у 400 доларів. Про це інформують правоохоронці області.

На хабарі спіймали 51-річного головного лікаря одного із медичних закладів Володимир-Волинського району.

Чоловік зловживав службовим становищем, та вимагав у підприємця 400 доларів США за передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності.

Правоохоронці задокументували передачу лікарю першої частини хабаря, а 5 жовтня затримали його під час отримання другої. Кошти поліція вилучила.

За інформацією видання "Буг", хабарником виявився Олег Федорович Франчук, який очолює Локачинську центральну районну лікарню. До цього він працював головним лікарем Старопорицької сільської лікарської амбулаторії Іваничівської ЦРЛ.

Наразі вирішують питання про його затримання та оголошення підозри.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні