--> Троє українців у Польщі підпалили курячу ферму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Троє українців у Польщі підпалили курячу ферму

1
-7
Троє українців у Польщі підпалили курячу ферму
Троє українців, 23, 29 та 42-х років, затримали за підпал господарських споруд на території куриної ферми в повіті Жирардів Мазовецького воєводства Польщі. Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції.

Пожежа сталася о другій половині дня 3 жовтня.

Трьох чоловіків, які перелізли через огорожу на територію ферми, а один із них підклав вогонь під сарай, зареєстрували камери спостереження. Завдяки цьому, невдовзі усіх затримали неподалік. Виявилося, що всі вони були п’яними. У кожного було близько 2-х проміле алкоголю в крові.

Мало того, один із громадян України - колишній працівник куриної ферми. Він досконало орієнтувався на території і навіть сам поінформував власника про пожежу. Своєю чергою власник ферми після появи на місці подій розповів поліцейським про пограбування його магазину невідомими. Після співставлення прикмет виявилося, що злочинцями були двоє інших громадян України, які брали участь у підпалі ферми.

Тепер трьом українцям загрожує до 5 років позбавлення волі. Якщо під час слідства виявиться, що заподіяна ними шкода принесла більш серйозні збитки постраждалій стороні, то загрожувати може навіть до 10 років тюрми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіоти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні