--> «Не забувайте про свої корені»: луцький гурт випустив пісню разом з хором із шанувальників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не забувайте про свої корені»: луцький гурт випустив пісню разом з хором із шанувальників

0
2
«Не забувайте про свої корені»: луцький гурт випустив пісню разом з хором із шанувальників
Луцький гурт «Фіолет» випустив новий сингл «Не Забувай Мене», який був записаний разом із шанувальниками з «Фіолет Family».

Про це пише Українське Радіо.

«Разом з командою із величезним задоволенням презентуємо нашу нову пісню під назвою «Не Забувай Мене». Ще як тільки з'явилися рядки цієї пісні, я вже знав дві речі про те, якою має бути ця композиція. Перше – там однозначно має звучати хор наших шанувальників з «Фіолет Family», а друге – зважаючи на настрій історії пісня, напевно одна із найсвітліших і найдинамічніших композицій в історії «Фіолету», - розповів соліст гурту Сергій Мартинюк.

Соліст зазначив, що для нього ця пісня певний новий етап, етап здорового дорослішання. І це стосується як життя, так і музики.

«Все, що мені хочеться сказати про цю роботу, про пісню, поміщається в одній тезі – «друзі, не забувайте про свої корені і тих людей, завдячуючи яким ми живемо, дихаємо, мріємо, займаємося улюбленою справою і дивимося в завтра», - сказав Мартинюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні