Українцям підвищать мінімальну пенсію: назвали дату та суму

2
0
Українцям підвищать мінімальну пенсію: назвали дату та суму
В Україні планують підвищити мінімальні виплати пенсіонерами. Це стане можливим завдяки збільшенню дохідної та витратної частин Пенсійного фонду України на понад 18 мільярдів гривень, що дозволить планово підвищити пенсії від 1 грудня. Відповідне рішення прийняв український уряд, пише ТСН.

За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, підвищення відбудеться у зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати до 6500 гривень. Мінімальну пенсію в Україні підвищать до 2600 гривень.

Він також зазначає, що це лише частина заходів із реалізації комплексного плану щодо підвищення соціальних стандартів для українців.

"Збільшення пенсій, зарплат та соціальних виплат відбувається та буде відбуватися на регулярній основі. Це обов’язок держави та українського уряду", - наголосив Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо до,то 2600 сарно чекати.
Відповісти
Якщо до,то 2600 марно чекати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні