Вимагали очну форму навчання: після батьківських зборів директор волинського ліцею потрапив до лікарні

2
-3
Вимагали очну форму навчання: після батьківських зборів директор волинського ліцею потрапив до лікарні
У ліцеї №7 міста Ковеля, який перебуває на дистанційному навчанні, провели збори батьків учнів та педагогів. Батьки вимагали, щоб освітній заклад перейшов на очну форму навчання.

Про це пише Ковель Медіа.

Після зустрічі директор ліцею Валерій Кубай відчув себе погано. Через проблеми із серцем він опинився на лікарняному ліжку в стаціонарі центральної районної лікарні.

Відомо, що збори відбулися минулої п’ятниці, 1 жовтня. На них директор пояснював батькам: якщо він відкриє ліцей для звичного навчання, то йому дадуть великий штраф. А платити чим? Педагоги також заручники цієї ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А все-таки, чому, при з'ясуванні питань добровільної вакцинації між МОЗ та вчителями, мають страждати діти?
Відповісти
Так,так саме на це питання хотілось почути відповідь.До чого тут діти.Чому менша дитина іде в школу нормально учиться,а старша скоса дивиться,бо ній неможна іти в школу,бо хтось так придумав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні