--> Як знайти потрібну інформацію на конкретному сайті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як знайти потрібну інформацію на конкретному сайті

1
3
Як знайти потрібну інформацію на конкретному сайті
Будь-який користувач інтернету знає – те, що потрібно, можна з легкістю знайти в пошуковій системі. Але бувають такі ситуації, коли якусь інформацію потрібно знайти на певному сайті.

Про це пише GSMinfo.

Справа в тому, що не завжди платформи сайту вміють шукати інформацію всередині сайту і як правило, пошук на них створений досить примітивний. Пошук усередині сайту через форму краще здійснювати за ключовими словами, пробуючи різні варіанти.

Основні пошукові системи вміють шукати інформацію на конкретному сайті. Щоб знайти потрібне на сайті через Google, потрібно використовувати оператор site:

Пошукові машини також підтримують оператор *, щоб звузити межі пошуку, наприклад, якщо вам потрібно знайти інформацію в певній категорії сайту: site.ru/windows/*

Чинників ранжування сотні, всі їх неможливо перерахувати в одній статті, тому на 100% гарантувати позитивний результат пошуку на сайті ніхто не може.

Також важливо, щоб знайти будь-який текст на конкретній сторінці сайту, не потрібні пошукові системи. Відкриваємо сторінку в браузері і натискаємо Ctrl + F – відкриється рядок пошуку по сторінці. Природно, ніякої морфології такий пошук враховувати не буде. У мобільному браузері форма пошуку викликається через меню браузера і діє аналогічно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Живий приклад - волинські новини. Дуже примітивний сайт і за змістом і за функціоналом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні