У занедбаному міському парку за загадкових обставин померла жінку. ВІДЕО

0
-14
У занедбаному міському парку за загадкових обставин померла жінку. ВІДЕО
У Рівному за загадкових обставин померла 64-річна жінка. Її тіло знайшли у занедбаному міському парку біля Палацу дітей та молоді. Про це пише "РадіоТрек".

Ще наприкінці вересня Євгенія Шахрайчук пішла за продуктами, а пізніше - до сина у лікарню, звідти вона уже не повернулась. Рідні зателефонували у кафе, де вона підпрацьовувала, жінки ніде не було:

"27 вересня я телефонував у поліцію, описав, у чому була одягнена. Через дві години приїхав патруль і сказав, що ми вашу жінку знайшли мертвою на ПДМі", - розповідає чоловік загиблої.

Її тіло знайшов на колишньому глядацькому секторі 19-річний хлопець. Поруч була сумка з харчами та гаманець, у ньому банківські картки та 23 гривні. А ось телефона не було, його потім знайшов випадковий перехожий та віддав рідним.

Це сталося за пів кілометра від будинку Євгенії. За припущенням чоловіка, вона повернула у занедбаний сквер, неподалік міського палацу молоді, аби відпочити на парапеті. З нього жінка і впала, пролетівши майже 5-метрів.

За словами рідних, вони не вірять, що жінка впала сама. Сумніви викликають передусім підозрілий слід на обличчі.

"Такий синяк на носі, чому на нього ніхто не звертає увагу. На мою думку, це був удар між очі", - припускає чоловік загиблої.

Причиною штовханини могло стати банальне зауваження перехожим, каже пан Микола, бо дружина мала таку вдачу. За іншою версією, Євгенію могли вбити через гроші, які могли бути при ній. Йдеться про суму у розмірі 760 доларів, які рідні не знаходять вдома.

Жодної інформації про зникнення чималої суми у поліції не має, як і підстав вважати, що жінка загинула від рук невідомого зловмисника.

"Основна версія поліції - нещасний випадок, оскільки речі не зникли, а на тілі відсутні тілесні ушкодження, - каже речниця ГУНП Рівненщини Юлія Мозоль.

Щоб з'ясувати, чи може хто бути причетним до падіння Євгенії, слідчі призначили судово-медичну експертизу. Вона буде тривати 2 місяці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні