--> На Волині начальник підрозділу поліції торгував наркотиками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині начальник підрозділу поліції торгував наркотиками

1
6
На Волині начальник підрозділу поліції торгував наркотиками
5 жовтня один з начальників підрозділу Луцького районного відділення поліції майора Тарас П. продавав наркотичні та психотропні речовини. Його затримали під час третьої оперативної закупки. Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Інформацію підтвердила прессекретар територіального управління ДБР Львова Тетяна Муравель, зазначивши, що підозру повідомлено одному з начальників підрозділу Луцького районного відділення поліції.

"Поліцейський розповсюджував наркотичні засоби на території Волинської області. Слідчі встановили, що правоохоронець залучив до протиправної діяльності двох осіб, які разом з ним збували наркотичні та психотропні речовини наркозалежним на території області. Також викрили одного із співучасників, який вирощував канабіс, а поліцейський допомагав реалізовувати товар", – зазначають у ДБР.

Правоохоронця підозрюють у незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів за частиною 2 Статті 307 ККУ. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від займаної посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відсутність коментарів свідчить про співчуття потерпілому
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні