«Виходять прямо під колеса автомобіля»: лучанин поскаржився на місцерозташування луцької парковки

4
2
«Виходять прямо під колеса автомобіля»: лучанин поскаржився на місцерозташування луцької парковки
Обурений лучанин поскаржився на облаштування парковки у Луцьку, мовляв, поряд з нею магазини і можна потрапити під колеса.

Про це Дмитро Гуменюк написав у спільноті АвтоАндони Луцька.

«Цікаво, який «розумний» придумав так організувати парковку? Люди з магазинів і аптек виходять прямо під колеса автомобіля», - написав Дмитро.

Проте, інші коментатори обурені такою заявою лучанина. Пишуть, що іншого місця для парковки там немає.

«Якісь надумані проблеми ??? А Ви що, архітектор ??? Ой, мабуть, вуличним дизайном займаєтесь? Займіться і покажіть, як потрібно», написав Володимир Кідиба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я з такою ситуацією стикався , вже доходило до того що муніципалів мало не за руку туди приводив. А відповідь -"А вони вам що, заважають"? Після того як побачив що там стояла і машина поліції то махнув рукою . Там на оту "парковку" даже заїзджають через перехід, і поліції на це начхати!
На пр.Волі біля дитячої бібліотеки на тротуарі на дитину якесь бидло на дитину наїхало і що гадаєте щось змінилося? Тут вже без кулемета порядок не наведеш..
Відповісти
А де взяти наліпки «зупиниЛося»?
Відповісти
Там нема а ні розмітки, а ні знаку "парковка".Це стихійне захоплення тротуару з мовчазної згоди поліції , муніципалів, та й місцевої влади, яка на цей бардак дивиться крізь пальці.
Відповісти
Та той Дмитро, мабуть,роботу шукає. В ФБ що не пост, то Дмитра. Має чолов'яга часу багато
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні