На Волині 73 людини оштрафували за відсутність маски та порушення умов самоізоляції

0
-2
На Волині 73 людини оштрафували за відсутність маски та порушення умов самоізоляції
На Волині поліція винесла понад 200 постанов на порушників правил карантину. Загалом, з початку року, поліція та представники Держпродспоживслужби здійснили 3 919 рейдів, під час яких перевірили майже 60 тисяч суб’єктів господарської діяльності. Про це інформують на сайті поліції Волині.

Внаслідок перевірок було складено 121 адміністративний протокол за порушення правил щодо карантину людей. Серед них, зокрема, 73 протоколи за перебування в громадському місці без маски, порушення умов самоізоляції, 26 за порушення обмежувальних заходів при здійсненні регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, 13 за порушення діяльності розважальних закладів та 9 – не припинення роботи при посиленні карантинних заходів. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч гривень і на посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень.

Також поліція винесла понад 7 тисяч постанов про адмінпорушення. У цьому випадку розмір штрафу становить від 170 до 255 гривень.

До слова, з 23 вересня 2021 року, після запровадження на території області "жовтої" зони карантинних обмежень, поліцейські уже винесли 204 постанови.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні