Хотів допомогти вагітній жінці: 67-річний чоловік встромив у груди таксиста ніж

1
2
Хотів допомогти вагітній жінці: 67-річний чоловік встромив у груди таксиста ніж
На Київщині чоловік встромив ножа у груди таксисту, який хотів допомогти жінці перенести речі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

44-річна вагітна жінка викликала таксі, аби перевезти речі з одного помешкання до іншого. Таксист вирішив допомогти клієнтці, однак коли зайшов до квартири побачив іншого чоловіка, який по відношенню до жінки агресивно себе поводив. Таксист зробив йому зауваження, однак господар схопив до рук ніж та наніс удар у груди таксисту.

Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що вагітна жінка знімала квартиру в одному із будинків та мала намір виїхати з нього. Таксист, який погодився допомогти жінці перенести речі до авто, почув, що невдоволений господар ображав її нецензурною лайкою. Чоловік зробив зауваження, однак 67-річний господар квартири не зреагував, та вчинив бійку, під час якої наніс ножове поранення у живіт та груди таксисту.

Поліцейські затримали зловмисника за умисне тяжке тілесне ушкодження. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неадекватних дебілів треба "глушити" при затриманні, щоб було меньше проблем: целофановий кульок і 2 метри землі - проблема вирішена. А то будуть судити, а потім цього ушльопка ще корми. А робити воно не буде, бо не по "поняттях".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні