На Волині зростає захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції

0
1
На Волині зростає захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції
На території Волинської області збільшується кількість хворих на віруси респіраторної групи через циркуляцію вірусів SARS-CoV-2 та інших. Про це повідомляють на сайті Волинського ОЦКПХ МОЗ.

З 4 жовтня розпочався епідемічний сезон грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій. Цьогорічний сезон може бути більш інтенсивним, оскільки триває пандемія COVID-19 та циркулює штам "Дельта".

В Україні, зокрема, на території Волині, спостерігається ріст захворюваності на віруси респіраторної групи через циркуляцію вірусів SARS-CoV-2 та інших.

За минулий тиждень в області інтенсивний показник захворюваності на 100 тисяч населення становив 560 та нижчий епідемічного порогу. Захворіло протягом тижня близько 6 тис. мешканців області, ріст на 2% в порівнянні з попереднім тижнем. Серед захворілих 48% становлять діти до 17 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні