Рейтинг найкращих українських міст для ведення бізнесу: яке місце посів Луцьк

0
-5
Рейтинг найкращих українських міст для ведення бізнесу: яке місце посів Луцьк
Forbes оновив рейтинг українських міст, які мають комфортні умови для ведення бізнесу. Метою дослідження була допомога інвесторам у виборі оптимальної географії для розвитку своїх проєктів. Луцьк у даному рейтингу посів 13 місце. Минулого року він займав 11 позицію.

"У методологію були внесені зміни, зокрема, додали показник готовності міст до пандемії. Також врахували звіт Держстату про показники субнаціонального рівня з урахуванням нового адміністративно-територіального поділу, тому в деяких випадках доступні показники не міст, а районів. Під оцінку потрапили усі міста з населенням понад 90 000 людей на контрольованій частині України", - зазначають у Forbes.

Отже, очолив рейтинг Київ, отримавши 702 бали. Запорука успіху – найвищі в країні ділова активність та купівельна спроможність населення. Не завадило навіть зниження міграційної привабливості: передмістя забудовуються набагато інтенсивніше, ніж столиця.

Луцьк із кількість населення 217 тисяч, за рейтингом отримав 561 бал та посів 13 місце. Минулого року місто було на 11-ій позиції.

За що місту нарахували бали (для порівняння подаємо дані міста-переможця Києва).

Прозорість міської влади: 51 (Київ - 64).

Ділова активність: 62 (Київ - 100).

Регіональний DOING BUSINESS: 52 (Київ - 73).

Купівельна спроможність: 52 (Київ -100).

Транспортне сполучення: 43 (Київ - 84).

Безпека: 49 (Київ - 51).

Освіта: 60 (Київ - 78).

Готовність до пандемії: 41 (Київ - 69).

Міграційна привабливість: 45 (Київ -30).

Економічна ситуація: 90 (Київ - 53).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні