На Волині запускають поїзд за новим маршрутом

0
4
На Волині запускають поїзд за новим маршрутом
"Укрзалізниця" планую запустити 22 нових внутрішніх маршрути. Зокрема, один з них - на Волині. Вони запрацюють з 12 грудня, пише "Уніан".

Найбільша кількість нових маршрутів буде на південному напрямку - вісім.

Потяг 187/188 "Ковель - Миколаїв", який буде рухатися через Луцьк, Кривий Ріг, Херсон. Він щоденно відправлятиметься з Ковеля о 10:14 та прибуватиме до Миколаєва о 10:13.

У зворотному напрямку він рушатиме о 14:34 та прибуватиме до Ковеля о 13:34.

Також запустять потяги на маршрутах: "Київ - Херсон", "Одеса - Рахів", "Чернігів - Одеса", "Миколаїв - Чернівці", "Кременчук, Полтава - Бердянськ", "Львів - Бердянськ".

На східному напрямку буде сім нових маршрутів: "Маріуполь - Львів", "Київ - Маріуполь", "Київ - Авдіївка", "Львів - Бахмут", "Одеса - Лисичанськ", "Харків - Дніпро, Кривий Ріг", "Дніпро - Харків, Бахмут".

На західному напрямку буде також сім нових маршрутів: "Маріуполь - Ворохта (Рахів)", "Київ - Рахів", "Київ - Яремче", "Київ - Чоп", "Київ - Ясіня", "Полтава - Чернівці", "Одеса - Хуст".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні