Студентам луцького вузу призначили стипендії Президента України та Верховної Ради

0
6
Студентам луцького вузу призначили стипендії Президента України та Верховної Ради
Студенти Луцького національного технічного університету стали володарями академічних стипендій. Про це повідомляють на сайті вузу.

Студентам Луцького національного технічного університету призначили академічні стипендії. Це затвердили відповідними наказами Міністерства освіти і науки України.

П’ять кращих здобувачів освіти вишу отримали стипендії Президента України, Верховної Ради України та іменну стипендію імені Михайла Грушевського.

"Це - найвищі винагороди для студентської молоді від держави за їхні старання, наукові досягнення та мотивація до подальшого розвитку і вдосконалення", - повідомляють на сайті вишу.

Отже, стипендіатами стали:

- Ольга Карпук отримала стипендію Президента України (спеціальність "Товарознавство та експертиза в митній справі", 1 курс магістратури).



- Ольга Іванців - стипендіатка Президента України (спеціальність "Екологія", 1 курс магістратури);



- Христина Сокол - власниця стипендії Верховної Ради України (спеціальність "Фінанси, банківська справа та страхування", 3 курс);



- Карина Кравчук - стипендіатка Верховної Ради України (спеціальність "Економіка", 4 курс);



- Максим Кузьмич - власник академічної стипендії імені М.С.Грушевського (спеціальність "Підприємництво торгівля та біржова діяльність", 1 курс магістратури).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні