--> На Волині пенсіонери можуть отримати щеплення у поштовому відділенні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині пенсіонери можуть отримати щеплення у поштовому відділенні

0
3
На Волині пенсіонери можуть отримати щеплення у поштовому відділенні
З 8 жовтня на Волині у пунктах "Укрпошти" робитимуть щеплення від коронавірусу особам похилого віку. Про це повідомляє ДУ "Волинський ОЦКПХ МОЗ".

У відділеннях "Укрпошти" будуть проводити щеплення віковій групі епідризику, а саме людям похилого віку.

Працівники Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України перевірили поштові відділення, де проводиться вакцинація людей похилого віку. Під час таких візитів лікарі-епідеміологи провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності вакцинації серед відвідувачів відділення.

За результатами нагляду, серед захворівши в області на коронавірус, 18,3% становлять особи, які старше 65 років. У людей, які старші 60 років, на Волині смертність становить 83,2% від загальної кількості померлих від COVID-19. В усіх летальних випадках, люди мали супутні захворювання, домінуючими з яких є серцево-судинні, цукровий діабет та ожиріння та нещеплені від COVID-19. Тому, вакцинація даної категорії населення є надзвичайно важливою, оскільки особи похилого віку відносяться до групи підвищеного ризику.

Аби запобігти тяжкому перебігу, ускладнень та летальних випадків у відділеннях "Укрпошти" Волині можна зробити щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19 особам старше 60 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні