8 гривень у маршрутках: чому у Луцьку підвищать вартість проїзду

7
-5
8 гривень у маршрутках: чому у Луцьку підвищать вартість проїзду
У Луцьку невдовзі підвищать вартість проїзду у транспорті до 8 гривень. Наразі йдеться лише про підвищення вартості проїзду в маршрутках.

Про це пише Волинь Пост.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль розповів, що в місті два роки успішно стримували тариф через запровадження е-квитка. Тепер економічна необхідність виникла і в Луцьку.

Так, провели розрахунок і встановили низку факторів, котрі викликають необхідність підвищення вартості проїзду, зокрема це – зменшення пасажиропотоку через пандемію, нелегальний обіг готівки 10-15 %, не зважаючи на те, що постійно проводять роботу з пасажирами, котрі платять в обхід системи CityCard. Вартість перевезення для учнів хочуть встановити на рівні 4 гривень, дорослих - 8 гривень.

Реальна вартість перевезення в електротранспорті на сьогодні становить 11 гривень, решту ж доплачують із бюджету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боря,давай відразу по 80грн.,щоб Поліщук разом з вами-мудрагелами мав за що жирувати.
Відповісти
Дякую владо(
Відповісти
і так дивно було, проїзд по 6 грн. В Одесі по 10
Відповісти
Спасибi!!!
Відповісти
Для початку зробіть . щоб сіті -кард система нормально працювала - не брала оплату по 2 рази *не задвоювала * та не глючила.
Зараз відсутні економічні показники для підняття ціни на проїзд.
Відповісти
Продумайте, як у разі неотримання послуги повернути кошти. І зі збільшенням вартості послуги, повинна покращуватись якість.
Відповісти
*б таою мать, половина Лучан жити не має за що, не те що їздити, ходити навіть сили нема, а ці дауни у владі кажуть що пасажирів нема, в час пук в маршрутки не можна влізти, по дітях питання, діти заробляють гроші? Поліщук тільки лопатою гребе, 150тисяч зарплата+300тисяч не тіньових премії... а тут і заробити тих мізерних в людей нема звідки... За квартиру ще податкова за рік здирає податок на розкіш+жируємо ,Лучани?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні