Блискучі тканини та оголені плечі: тренди осені 2021 для знаків Зодіаку

0
-10
Блискучі тканини та оголені плечі: тренди осені 2021 для знаків Зодіаку
Аналізуючи тренди сезону осінь-зима 2021/2022, фахівці співставили їх з гороскопом і знаками зодіаку, щоб краще розібратися з головними тенденціями осені.

Про це пише Vogue.

Овен

Gucci
Притаманні риси: люди, народжені під цим знаком, вважаються творчими, сильними і рішучими лідерами.

Тренд: логоманія. Немає кращого вираження сили, яка характеризує цей знак зодіаку. Колекції Versace, Gucci і Marine Serre ідеально підходять для вивчення цієї тенденції у форматі total look.

Тілець

Ulla Johnson
Притаманні риси: тільці обожнюють тишу і спокій, комфортне життя, пов'язане з природою.

Тренди: плетені комплекти. Вони добре передають стан спокою і гармонії. З приводу натхнення радимо звернутися до колекцій Altuzarra і Ulla Johnson.

Близнюки

Burberry
Притаманні риси: близнюків знають як активних, творчих і вільних людей.

Тренд: блискучі тканини. Коли ці риси поєднуються з харизмою, здається неможливим не пов'язати знак з яскравою тенденцією. Особливо ефектні — металік, золото і срібло, як у Burberry або Balmain.

Рак

Giambattista Valli
Притаманні риси: цей знак часто пов'язують з делікатністю, чутливістю, наївністю і творчістю.

Тренд: оголені плечі. У цій тенденції класика поєднується з сексапілом. Пасуватиме будь-який крій, але ідеальним варіантом буде драпірування, як у Dior, або квіти, як у Giambattista Valli.

Лев

Khaite
Притаманні риси: леви сильні, харизматичні, життєрадісні й цілеспрямовані.

Тренд: сумки XXL. Хоча вони можуть здатися простими, оновлені розміри роблять їх чимось новим і свіжим, як із сумками Marni, Burberry, Khaite і Chloé.

Діва

Celine
Притаманні риси: це складний знак, який характеризується своєю боязкістю й особливою увагою до деталей.

Тренд: стиль препп. Образи в такому стилі відсилають до естетики коледжу, натхненної уніформою. Лук, представлений Еді Слімане, ідеально впишеться в осінній гардероб.

Терези

Jil Sander
Притаманні риси: врівноваженість і щирість.

Тренд: ліловий. Цей тон прекрасно підсумовує всі ці характеристики і, крім того, саме на нього в поточному сезоні зробили ставку багато брендів. Серед них Jil Sander і Emilio Pucci.

Скорпіон

Fendi
Притаманні риси: особистість Скорпіона загадкова і приваблива.

Тренд: нижня білизна. Завдяки атласним тканинам і тонким бретелям сукні-комбінації настільки гіпнотічні, що легко і з певною стриманістю привертають увагу, як із Fendi.

Стрілець

Miu Miu
Притаманні риси: стрільці веселі, справедливі, щирі, допитливі та імпульсивні.

Тренд: "плюшеві" аксесуари. Хоч їх і не так легко вписати в осінні образи, вони ідеальні для сміливих модниць. По натхнення радимо звернутися до сумок Miu Miu або Blumarine.

Козеріг

Loewe
Притаманні риси: козероги — сильні й стримані особистості.

Тренд: костюми. Є кілька речей, які найкраще відображають тверезу силу, що іде від козерогів, і доказ тому — костюми Loewe, Givenchy і Schiaparelli.

Водолій

Gucci
Притаманні риси: це люди мрійливі, вишукані й творчі.

Тренд: довгі рукавички. Що може бути елегантнішим, ніж високі рукавички, які знову заполонили подіуми? Шкіряні моделі — це класика, як і однотонні чорні від Emilia Wickstead, але якщо ви хочете чогось особливого, робіть ставку на принти та візерунки, як у Prada і Versace.

Риби

Max Mara
Притаманні риси: спокійні, терплячі й доброзичливі люди.

Тренд: утилітарна естетика, де поєднуються практичність і прагматизм. Головне натхнення — колекції Simone Rocha, Dior і Max Mara.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні