«Мають таку можливість»: більшість батьків віддають дітей до дитбудинків

2
3
«Мають таку можливість»: більшість батьків віддають дітей до дитбудинків
Близько 80% дітей в будинках дитини знаходяться там за заявами батьків.

Про це пише Всвіті.

Відомо, що зараз Україні працюють 36 будинків дитини, де перебувають біля 2,5 тисяч малюків у віці від 2 місяців до 5-6 років. 70-80% дітей, які перебувають в таких установах, потрапили туди за заявами батьків.

«Батьки мають таку можливість в силу різних обставин, і це передбачено законодавством України», – каже вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
батьків судити , нехай платять за утримання дітей в будинках.
Відповісти
А Ви не подумали що якщо безвідповідальних заставити нести ще матеріальну компенсацію то вони почнуть вбивати дітей лиш би не платити.Що взяти з алкаша чи наркоманам чи просто слабкої на передок баби. Таких людей каструвати треба якщо вони беруть своє здорове маля і віддають в чужі руки. Тих що мають тяжко хворих дітей чи згвалтуванні судити тяжко. Але ж є такі що одне вплодять і на поруки державі віддадуть потім друге, а за ним і 10. А так перев'язати одне місце щоб їхня чухалка не давала плодів та й все і хай чухаються скільки влізе... Прям як в анекдоті. Чому дурних людей більше ніж розумних ? Тому що коли розумні думають, то дурні розмножуються. Зазвичай з дітей з дитбудинків в світ пробиваються мало, решта це потенційні кандидати у грабіжники, мілких злодюжок п'яниць наркоманів та зеків. Я не проти дітей, я за розумне і гуманне відношення до маленьких людей які повністю до певного віку залежать від батьків. Дуже сумніваюся що в дитбудинках хтось проявляє щиросердечно турботу про малюків, швидше ще там доб'ють те дитя моральне а можуть і фізично знущатися і насилля проявляти. Такі діти повинні бути ще під більшим крилом у держави ніж ті що з батьками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні