--> Відомий український бізнесмен покінчив життя самогубством | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий український бізнесмен покінчив життя самогубством

0
0
Відомий український бізнесмен покінчив життя самогубством
Відомий мелітопольський бізнесмен - керівник молочно-жирового комбінату «Південний» і власник ТМ «Молочна ріка», 53-річний Євген Куценко, покінчив життя самогубством. Раніше, разом з колишньою дружиною Ольгою потрапляв в різні рейтинги українських багатіїв.

Про це пише Депо Запоріжжя.

Наразі, причини смерті не називають, проте у соцмережах з'явилися чутки, що Куценко звів рахунки з життям.

Цікаво те, що у добових звітах швидкої допомоги фігурує 53-річний чоловік, який повісився в Мелітополі на вулиці 50 років Перемоги.

«Бригада, яка прибула на виклик, не дивлячись на проведення реанімаційних заходів констатувала смерть потерпілого», - повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги.

У поліції самогубство бізнесмена підтвердили. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Раніше Куценко вже підозрювали в спробі самогубства на тлі бізнеспроблем. У 2014 році підприємець начебто намагався застрелитися, але вижив. Сам Куценко згодом спробу самогубства заперечував, наполягаючи, що потрапив собі в голову випадково. Життя йому тоді ледь врятували. Було розпочато справу за статтею про доведення до самогубства. Втім, її незабаром закрили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні